Автор: Paeth

Бедствено положение в Шотландия

През изминалите няколко дни Шотландия беше връхлетяна от студен фронт – Beast From The East както го наричат тук. Затрупа ни снежна покривка от около 35-40см пухкав сняг.

За пръв път, откакто бе въведена системата за оценка риска от опасно време, се обявява код „червено“. Общественият транспорт замръзна, училищата и университетите затвориха, по рафтовете в супермаркетите останаха само полезните храни, а някои шотландци решиха да си извадят дрехите с дълги ръкави от килера.

Това е снимка от бедственото положение. Скоро и клип…


Реклама

Архивът на рубриката „Снимка на седмицата“ до края на 2016 г. можете да разгледате тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery/photos/pow.

Ако желаете да изпратите ваши снимки за публикуване в MTB-BG.com, свържете се с нас на [email protected] или използвайте някой от начините, описани в тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/mtb-bg/4647-mtb-bg-contributors.Реклама

Ако желаете да изпратите ваши снимки за публикуване в MTB-BG.com, свържете се с нас на [email protected] или използвайте някой от начините, описани в тази страница: https://mtb-bg.com/mtb-bg-contributors/.