Автор: Любомир Ботушаров

Гоце Делчев, пътеката под Момина кула


Припомняме си тази седмица есенните карания над Гоце Делчев, защото от утре пак сме там и се надяваме да се завърнем със снимки от нови пътеки и маршрути в района.

Описание на маршрута, по който е направена снимката, можете да видите тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/trails/gpstracks/4662-gpstrack-2016-delchevo-momina-kula.

Още снимки от карането има в този албум: http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery/photos/delchevo-momina-kula-goce-delchev.


Реклама

Архивът на рубриката „Снимка на седмицата“ до края на 2016 г. можете да разгледате тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery/photos/pow.

Ако желаете да изпратите ваши снимки за публикуване в MTB-BG.com, свържете се с нас на [email protected] или използвайте някой от начините, описани в тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/mtb-bg/4647-mtb-bg-contributors.Реклама

Ако желаете да изпратите ваши снимки за публикуване в MTB-BG.com, свържете се с нас на [email protected] или използвайте някой от начините, описани в тази страница: https://mtb-bg.com/mtb-bg-contributors/.