Автор: Любомир Ботушаров


В спорта няма „ако“ или може би има твърде много… Едно от тези „ако“ в състезанието Home Mountain Winter DH беше: С колко по-бърз от всички останали щеше да бъде Тино (Константин Димов), АКО не се беше разбил брутално на финалната права?

Няма как да знаем, но в сайта на БТА можете да видите снимката на Владимир Шоков, която е запечатала рязкото спиране на устрема, с който Тино прелетя трасето на Витоша: http://www.bta.bg/bg/gallery/image/3888459.

Нищо, следващия път!


Реклама

Архивът на рубриката „Снимка на седмицата“ до края на 2016 г. можете да разгледате тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery/photos/pow.

Ако желаете да изпратите ваши снимки за публикуване в MTB-BG.com, свържете се с нас на [email protected] или използвайте някой от начините, описани в тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/mtb-bg/4647-mtb-bg-contributors.Реклама

Ако желаете да изпратите ваши снимки за публикуване в MTB-BG.com, свържете се с нас на [email protected] или използвайте някой от начините, описани в тази страница: https://mtb-bg.com/mtb-bg-contributors/.