Снимката е от каране по маршрут с. Кръстевич – хижа „Бунтовна“ – вр. Вълк – с. Кръстевич (направихме го като алтернативен вариант на този маршрут: https://info.mtb-bg.com/route/4680). Пътят от вр. Вълк се спуска по един рид директно в с. Кръстевич и е доста хубав – черен, бърз, не беше изровен, тук-таме камъни, но заоблени. Има го целия в BG Mountains, с изключение на 1-2 места по 100 м, на които просто е преместен явно с времето по-встрани, но после си продължава по картата. Аз като крос-кънтри фен доста се изкефих, приятелите с „мекици“ също. Пък и е около 12 км спускане основно. Единствено имайте предвид, че в хижата трябва да се направи предварителна заявка за хапване, иначе не разчитайте на такова.

 


Реклама

Ако желаете да изпратите ваши снимки за публикуване в MTB-BG.com, свържете се с нас на [email protected] или използвайте някой от начините, описани в тази страница: https://mtb-bg.com/mtb-bg-contributors/.


Оставете отговор

XHTML: Можете да използвате следните маркери: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>