Пролетта наближава, а с нея и едно от най-популярните ХС състезания, което в последните години събира стотици участници по склоновете на Чепън планина край Драгоман. Байк и рън за Чепън 2019 ще се проведе на 20 април, регистрацията вече започна, а повече подробности можете да видите тук: https://www.mtb-bg.com/index.php/events/events-2019/7129-events-bg-2019-bike-run-chepan.

Ако искате да тренирате отрано, оригиналният маршрут на състезанието можете да разгледате тук: https://www.mtb-bg.com/index.php/events/eventsbg/1669-events-bg-120404-bike-4-chepan. Възможно е да има някакви леки промени в следващите години, но не са съществени.

 


Реклама

Ако желаете да изпратите ваши снимки за публикуване в MTB-BG.com, свържете се с нас на [email protected] или използвайте някой от начините, описани в тази страница: https://mtb-bg.com/mtb-bg-contributors/.


Оставете отговор

XHTML: Можете да използвате следните маркери: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>