Тази седмица в курорта Сноушуу, САЩ ще се проведат последните два кръга от Световната купа по спускане. Ще успее ли канадецът Фин Айлс или някой от американските му колеги да спечели поне едно от състезанията? Или френското превъзходство ще продължи и отвъд океана? Гледайте преките излъчвания на Red Bull TV!

За нас най-важният въпрос е ще успее ли Изабела Янкова, която е вече там, да надделее над Фийби Гейл и да грабне титлата за сезон 2021 при девойките? Стискайте палци за българското момиче-чудо!

Между другото, хубаво е да отбележа (и го правя с радост!), че за това участие Изабела е подпомогната от нейния клуб Riders United, Българска Федерация Колоездене и фондация „София – европейска столица на спорта“. Браво, така и трябва да бъде, когато говорим за европейска и световна шампионка!


Реклама

Ако желаете да изпратите ваши снимки за публикуване в MTB-BG.com, свържете се с нас на [email protected] или използвайте някой от начините, описани в тази страница: https://mtb-bg.com/mtb-bg-contributors/.