Купа Златица 2021 – снимки от квалификацията

В този албум съм събрал снимките от квалификационното спускане за Купа Златица 2021, първи кръг от Vivacom Downhill Series.

Често задавани въпроси:

Ще има ли още снимки от състезанието?
Да, ще има и снимки от финалното спускане. От квалификацията обаче това са всички мои снимки, за които съм преценил, че стават за публикуване в публичното пространство, като съм се старал да има повече кадри, а не само извадка с най-добрите.

Не намирам моя снимка. Защо?
Защото в снимането винаги има и доза късмет и не винаги успявам да направя снимки на всички участници. Понякога фотоапаратът не е фокусирал; понякога се е наложило да сменя обектива и през това време съм изтървал някого; причините може да са най-различни. Живот и здраве, следващия път!

Можете ли да ми изпратите снимките на номер еди кой си?
Съжалявам, но не разполагам с време за това. Снимките в албума са обработени за постигане на по-високо качество и е най-добре да си ги изтеглите оттам. Единственото изключение е за читателите с абонамент в МТБ-БГ – те могат да получат обработени и в оригинален размер снимките за избран от тях участник, включително и такива (ако има), които не стават за публично споделяне.

Реклама