Фотосесия на Давид Качон с новите му спонсори Patrol и Shimano

Давид Качон се похвали с няколко нови спонсорства за 2021 г., като освен прес-изявление, изпрати до медиите и една папка с доста хубави снимки, каквито сме свикнали да споделя и от каранията си.

Испанския МТБ приключенец ще кара в следващите три години с велосипеди на индонезийската компания Patrol Mountain, която засега не е много позната в Европа, но може би се надява да промени това. От страна на Shimano, освен техни компоненти, Давид Качон ще кара и с продукти от дъщерните марки на японската компания – Lazer (каски), Pearl Izumi (облекло), Pro Bike Gear (компоненти и аксесоари) и Bikefitting.com. Освен споменатите марки, италианският производител на гуми Vittoria също влиза в списъка с нови партньори, както и китайските фарове MagicShine. Двама от предишните спонсори на Качон продължават с него и занапред – това са SR Suntour и Alchemist Wheels.

Тепърва ще очакваме още интересни неща от Давид Качон, а сега разгледайте снимките от скорошната първа фотосесия с новите спонсори. Техен автор е Исмаел Ибанес (Ismael Ibanez).

Реклама