24-часов маратон по планинско колоездене 2022

За пореден път десетки участници се наредиха на старта на 24-часовия маратон край с. Мътеница и отново всичко бе хем познато, хем различно. За разлика от последните 2-3 години, този път бях взел байка си и го играх „каращ фотограф“. Мислех си, че това ще ми даде повече места и гледни точки за снимане, но на практика се оказа, че по-скоро „ощетих“ участниците, защото по-малка част от тях влязоха в кадър. Успокояващото е, че по и покрай трасето имаше още поне двама човека с големи фотоапарати, така че ако не в този албум, в техните все някой ще намери своя снимков спомен от състезанието.

Последното уточнение, което правя, е че снимките са правени в рамките на два дни с два фотоапарата, поради което яко са омешани – албумът започва със снимки от неделя, после идва ред на съботните, в края пак са неделни. Съжалявам, ама нямах излишен поне час, за да ги редя хронологично. Тъкмо ще имате повод да разгледате всичките! 🙂

Реклама

Харесва ли ви съдържанието на MTB-BG.com?

Искате ли и занапред да има достатъчно от него? Вече можете да подкрепите дейността ни чрез Абонамент за физически лица.