„Без спирачки“, сезон 2, еп.4 | Николай Иванов и Иван Цинцаров

В епизод 4 на предаването „Без спирачки“ ни гостуват Николай Иванов и Иван Цинцаров от Golden Dust Bike Park. Това вероятно е достатъчно, за да привлече вниманието на всеки, който е карал по трасетата над Златица, Челопеч и Пирдоп или поне е чувал за тях. С неуморната работа на Ники през последните няколко години Golden Dust Bike Park (познат преди това като Велопарк Златица) се превърна в едно от най-добрите места за каране в България, а Иван е един от основните му помощници, при това с механизация, в създаването най-новите линии и подобрения. Трасето Chavdar Fun Trail над с. Чавдар също е изградено изцяло от тях. Както се досещате, всичко свързано с изграждането и поддържането на трасета е във фокуса на разговора ни, но наред с това засягаме и ендуро състезанията, обученията и работата с деца и младежи и още много други теми.

Не пропускайте да се абонирате за YouTube канала на Боян Шахов (Pupinator Productions), където може да гледате всички епизоди до момента и занапред.

Новост е възможността да подкрепите предаването чрез бутоните под видеото „Join“ (за членство, т.е. регулярна месечна подкрепа, която ще ви донесе и възможността да гледате следващи епизоди още в понеделник вместо в сряда) и Super Thanks (еднократна подкрепа в избран от зрителя размер). Предварително благодарим на всеки, който ще го направи!

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>