Три интересни карания от AdventureVan през август 2023

AdventureVan са едни от по-новите организатори на велотурове, но затова пък влагат не по-малко усърдие в разработването им, така че да предложат на любителите планински колоездачи интересни карания на незабравими места. С навлизането в разгара на лятото те имат три предложения за месец август, които са повече от изкушаващи:

С колело около Триградското ждрело 04.08 – 06.08

Ще преживеем една вълнуваща гоненица на цветове, аромати, вкусове и гледки, като за три дни ще посетим панорамната площадка Орлово око, с. Ягодина, с. Триград, пещера Дяволското гърло, с. Кестен, Чаирските езера, с. Чамла, панорамна площадка Вълчи камък и с. Гьоврен. Всичко това само на две колела.

Вижте какво ви очаква в това видео:

Пълни подробности вижте тук: https://www.facebook.com/events/1245679736059072


Мистичните гори и живописните язовири на Родопите 10.08 – 13.08

Едно каране на колела в сърцето на Родопите, по време на което ще посетим няколко от най-красивите язовири – Голям Беглик, м. Беглика, Широка поляна, Тошков чарк и Доспат. Ще прекараме три незабравими нощувки в Горски център „Чатъма“ на брега на язовир Голям Беглик, неслучайно определян като едно магично място, на което вода и въздух са слети в едно.

И за това каране е подготвено онагледяващо видео:

Пълни подробности вижте тук: https://www.facebook.com/events/2611308489026334/


MTB Montenegro 2023  19.08 – 26.08

Черна гора е малка страна, разположена в западната част на Балканския полуостров, която има уникална природа. Цялата територия на страната е изпълнена с високи планини (над 1700 м), дефилета и проломи, реки и езера (40 на брой). Предстои ни да посетим някои национални паркове, да караме около едни от най-високите им върхове и да изкачим вр. Васоевички Ком.

Черногорското каране е един от гвоздеите в програмата на AdventureVan и една от най-любимите им дестинации, в която те се завръщат вече трета година поред. Очаквайте скоро видео и оттам.

Пълни подробности вижте тук: https://www.facebook.com/events/3489474544658193/

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>