SR SUNTOUR празнува 35 години във велоиндустрията

Не знам какво е положението в момента, но преди десетина години компанията SR Suntour бе излязла начело като най-голям производител на велосипедно окачване (вилки и задни амортисьори) в света. Разбира се, това включва не само продуктите с тяхна марка, но и такива, произведени за други партньори.

SR Suntour е японска компания, но повечето ѝ производствени мощности са в други страни от Далечния Изток, а в последните години все по-голяма част от проектантската и развойна дейност е изнесена към европейски и други държави. Също така е важно да уточня, че продуктовата гама на компанията съвсем не се изчерпва само с окачване – те правят и системи за е-байкове, колове за седалка и др., а назад в годините предлагаха дори скоростни системи, скоростни кутии и още интересни неща.

Пиша всичко това, защото през 2023 г. SR Suntour става на 35 години. И по този повод компанията публикува един видеоклип, който показва много от офисите и производствата ѝ, давайки представа за мащабите на дейността ѝ в цял свят. Его го и него:

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>