Тест уикенд със Specialized Levo край хижа „Бонсови поляни“

На 22 и 23 април, Bike Center, в сътрудничество със Specialized и любезното съдействие на хижа „Бонсови поляни“, предлага безплатен тест на най-популярния планински електрически велосипед – Specialized Levo. Изпитайте невероятната сила да карате повече пътеки!

За да се възползвате от тази възможност е нужно да запазите своето място предварително като попълните формата за записване тук: https://www.bikecenter.bg/test-levo.

Тестовете ще се проведат по специално обособен маршрут, който изчерпателно ще покаже възможностите на велосипедите. Част от него е и новосъздаденото трасе “Пумба” над хижа „Бонсови поляни“, поддържано ТД „Боерица”, което е една изключително забавна пътека както за навлизащи в спорта, така и за напреднали. Подробно описание на маршрута: https://mtb-bg.com/routes/pumba-trail.

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УЧАСТНИЦИТЕ:
Техническите и физическите изисквания на маршрута са ниски, но е важно да се отбележи, че е за хора с поне начално към напредващо ниво умения за каране на велосипед по пресечен терен и пътеки в планината.
Необходима екипировка: каска и педали (ако карате със закопчаване).
Препоръчително е да имате планинска застраховка.

Велосипедите се взимат на старта и тестовете се извършват в групи по трима в компанията на водач.

ПРОГРАМА:
Тестовите карания ще са в на 22 и 23 април от 11:00 до 16:00 часа.

За взимане на велосипедите е необходимо да подпишете декларация за освобождаване от отговорност. Непълнолетните участници трябва да бъдат придружени от техния настойник, или да носят подписано писмено съгласие от него.

ЛОКАЦИЯ:
Място на събитието: хижа „Бонсови поляни“.
Пристигане: За хората, които планират да дойдат с автомобили, в близост до хижата има удобен паркинг, който е на минути пеша.
Точна локация: https://goo.gl/maps/1tBEqta9b5fTfVnb7

Освен тестовите карания, сме подготвили и куп други изненади. Заповядайте да се забавляваме и да поставим официалното начало на велосезона! Очакваме ви!

За повече подробности следете Facebook събитието: https://www.facebook.com/events/1150153689250809/.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>