Коледни и новогодишни клипове 2022

По това време на годината винаги се появяват забавни видеоклипове, посветени на коледните празници, и реших да събера на една място няколко от тях, които ми хванаха окото:

2022 предКоледно FastPedals-ко 5

Няма как да не започна с видео на може би най-популярния български МТБ влогър, същинският и истински Борис Първанов. Ако случайно не сте разбрали, наскоро той преживя неприятен онлайн инцидент – личният му профил във Facebook бе блокиран или изтрит без обяснение и без причина, което доведе и до невъзможност за достъп и управление на Facebook страницата му. Затова се наложи Борис да си направи нова, която може да харесате и следвате тук: https://www.facebook.com/boris.parvanov.fast.pedals/.

Такива неща обаче не могат да „бутнат“ Борис и неговия коледен дух. По традиция той и приятелите му от групата Fast Pedals обявиха предколедно каране край Банкя, на което този път се явиха рекорден брой участници – около 40. Горното видео отразява тази епична предколедна забава на две колела в планината.

Колелото, което спаси Коледата

Това видео всъщност е от миналата година, но тъй като не съм го публикувал досега, а е готино и е направено с много въображение и старание, получава място в тазгодишната селекция.


Реклама

Весела Коледа от Йоан Барели

Коледно издание от серията Into The Gnar с участието на Йоан Барели и Нейт Спиц.


Дядо Коледа и неговия Canyon Spectral:ON

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>