Gepard Cycle с нов онлайн магазин

Ако не сте поглеждали скоро адреса https://gepard.bg/, има добра причина да го направите. Наскоро Gepard пуснаха изцяло обновения онлайн магазин, който предлага на посетителите нова визия и подобрено потребителско преживяване.

В онлайн магазина всеки велосипедист може да открие това, което търси, независимо дали е за ендуро, даунхил, градско, крос-кънтри или детско колоездене. По-лесно откриване на продукти, отбелязани наличности и бързи стъпки за покупки са подобренията, за да могат колоездачите да намират по-бързо компоненти, резервни части, аксесоари и инструменти за своите велосипеди. Потребителите могат да избират от над 3000 артикула от портфолиото на магазина. С любов към карането, екипът на Gepard избира внимателно марките, които представя на пазара, а сред тях са продукти за окачване от Manitou, спирачки от Hayes Brakes, лапи и кормила от Protaper, шини и главини от SunRingle, инсърти и протектори от Tannus, скорости от BOX, течности за безкамерни гуми и велокозметика от Joe’s No Flats и др. Сред най-новите брандове, които се присъединиха към семейството, са и шампионските гуми на Vee Tire и защитната екипировка от SHOT.

Основната цел на новия онлайн магазин на Gepard е да бъде близо до колоездачите и да отговаря на техните специфични нужди. Екипът разпуска редовно в планината с байковете, за да тестват продуктите и да правят преценка за качеството им. Ако ти е интересно какво могат да предложат за теб и твоя байк, разгледай тук:  https://gepard.bg/!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>