Подготви се за Витоша 100 с Drag Zone!

За тези от вас, които са решили да се включат в Обиколката на Витоша, освен полезни съвети сме подготвили и специална отстъпка от 20% за категориите Компоненти, Аксесоари, Екипировка и Сервиз в периода от 13.06 до 24.06.2022 г. От специалната отстъпка може да се възползвате при показване на стартовия си номер в магазин на Drag Zone или при доказване, че сте редовно записан участник. При поръчка онлайн на dragzone.bg посочете вашия стартов номер като коментар към поръчката и отстъпката ще бъде начислена при обработването на поръчката от наш колега, но само в случаите, когато името в поръчката съответства с името, на което е издаден състезателният номер.

Заповядайте в нашите магазини, където много от консултантите ни са участвали в Обиколката като състезатели или са помагали в организацията на сервизните пунктове. Те с удоволствие ще ви дадат съвет какво точно ще ви трябва и дали имате всичко необходимо за състезанието.

Успех на всички участници!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>