Великденски намаления на всички велосипеди в Bike Center

Отпразнувай Великден с нов велосипед на промоционална цена от Bike Center! От 22 април до 1 май всички велосипеди в магазини Bike Center и онлайн са с до 30% отстъпка! Промоцията е валидна за налични велосипеди. Вземи своя нов байк на промо цена от някои от най-реномираните световни марки като Cube и Specialized или пък заложи на българското с любимите Cross. 

И за да е още по-хубаво – може да пазаруваш и на изплащане, а при онлайн поръчки на стойност над 89 лв. доставката е безплатна до офис на Еконт и включва преглед. Ако след това пък по някаква причина искаш да върнеш продукта, то можеш да го направиш в 14-дневен срок.

Разгледай всички намалени велосипеди тук от 22 април до 1 май.

  • Лизинг
  • Плащане с карта или в брой
  • Преглед преди плащане
  • Безплатна доставка над 89 лв.

Наличност по магазини

В нашия сайт може да използваш полезния таб „наличност по магазини“ и да разбереш в кой точно обект е наличен желания от теб продукт. Нужно е само да избереш размер (ако продуктът има размери) и да натиснеш бутона „наличност по магазини“ и voilà, информацията е пред теб.

Не забравяй, че абсолютно всеки един продукт е наличен и онлайн и готов за изпращане до 3 работни дни.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>