Николай Иванов | Без копане, няма каране! Еп.3

Може би си спомняте, че още през пролетта на 2021 г. Николай Иванов от Велопарк Златица обяви, че е планирал изграждането на ново трасе в съседство с добре познатите Кобра, Текила и Gold Digger. Само че с провеждането на състезанието по спускане Купа Златица и с останалите ангажименти в активния сезон реализацията на тази нова пътека малко изостана от първоначалния график, но в никакъв случай не е спряна. Тъкмо обратното – през последния месец Ники и помощниците му са имали повече време за този нов проект и в следващото видео можете да видите напредъка им, а също и някои чисто практически аспекти от работата.

Напомням, че Велопарк Златица отскоро има и официален уебсайт, така че ако някой иска да помогне на терен или пък с дарение или по друг начин, може и чрез контактите в сайта да се свърже с екипа, който поддържа пътеките там.

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>