Cube представи моделите си за новия сезон 2022

Cube Bikes представи гамата си от продукти за сезон 2022 г., а вносителят на марката за България, верига магазини Байк Център, побърза да акцентира върху някои от новостите чрез тази статия в сайта си: https://www.bikecenter.bg/news/cube-predstavi-modelite-si-za-noviya-sezon-2022.

Накратко, подобрения има в почти всички серии велосипеди на германския производител. Изцяло преработени са едни от бестселърите на марката – AMS, Agree и Stereo Hybrid. Цялото портфолио включва над 450 велосипеда, а заедно с тях бяха представи и други интересни продукти – облекло, екипировка и аксесоари.

Един от най-популярните модели Cube AMS вече ще се предлага в два варианта – AMS ZERO99 е супер лека крос-кънтри версия, а пък AMS ONE11 с платформата, която е ориентирана към по-агресивно каране и по-комфортна возия.

Най-продаваните в България модели Cube Aim, Cube Access, Cube Analog, Cube Attention и Attention SL са с нови цветове, а под тях се крият и подобрения в рамките, като точният размер за всеки колоездач е гарантиран от Size Split системата на Cube.

Германците също така обявиха, че усилено продължават да подобряват електрическите си велосипеди. За никого не е тайна, че те стават все по-популярни, като вече представляват дори по-голямата част от моделите на марката. Цялата гама Stereo Hybrid е претърпяла „фейслифт“ с акцент върху намаляването на теглото благодарение на по-тънките, но също толкова здрави хидроформовани тръби, усъвършенстваните мотори и батерии.

Още подробности прочетете тук: https://www.bikecenter.bg/news/cube-predstavi-modelite-si-za-noviya-sezon-2022.

Пълното разнообразие от продукти за предстоящия сезон вече може да бъде видян на www.cube.eu, а съвсем скоро продуктите ще могат да бъдат разгледани и поръчани на сайта на Bike Center: www.bikecenter.bg

One Response to “Cube представи моделите си за новия сезон 2022”

  1. Милан Миланов

    Здравейте, от година няма велосипеди CUBE в България. Хубава новина, която обаче ще подразни много народ.

Оставете отговор

XHTML: Можете да използвате следните маркери: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>