Смазки и лубриканти Crosser – вече и като подарък от Velosiped.bg

До края на годината за поръчки над 50 лв. в онлайн магазин Velosiped.bg получавате подарък – продукт с марката Crosser за поддръжка на велосипеда. За да получите желаната смазка или лубрикант, е необходимо да го добавите към кошницата, в която вече да има продукти за над 50 лв. Кампанията важи  до 31.12.2021 г. или до изчерпване на наличностите. 

Подробности за спецификациите на продуктите за поддръжка Crosser може да намерите в следващите редове.

Multi Oil with PTFE

Multi-oil with PTFE е многофункционален продукт, идеален за решаване на много проблеми в индустрията и сервизите. Благодарение на високото си съдържание на PTFE (и много нисък коефициент на триене) и отличните си свойства на проникване, спреят комбинира защита от корозия, почистване, отстраняване на вода и влага, смазване и консервиране. Много добра устойчивост на атмосферни влияния.
Приложения:
• Осигурява дълготрайно смазване, намалява триенето и предпазва от корозия.
• Затяга винтове, болтове, фитинги, уплътнения и клапани, прониква и унищожава ръждата, премахва влагата и водата от електрическите контакти.
• Елиминира скърцането на пантите, смазва плъзгащи се лагери, връзки и съединители.
• Почиства захабени метални повърхности. Върху почистените повърхности остава тънък и устойчив слой, който не е лепкав и не привлича прах.
Особености:
Този продукт за почистване и поддръжка е продукт на нови научни изследвания. Не съдържа силиконови органични вещества. Съдържа PTFE, който в специална комбинация с други вещества гарантира висока ефективност и гъвкавост. Спреят се характеризира с изключително нисък коефициент на триене, отлични свойства на проникване и много ниска консумация. Температурният диапазон е между -50 ° C и + 210 ° C.
Инструкции за употреба:
Разклатете флакона преди употреба. Нанася се чрез напръскване от около 5 см. Времето на взаимодействие е около 30 секунди. Нанася се върху вериги, трансмисии и кабели.
Внимание! Да не се нанася върху спирачни дискове!

https://velosiped.bg/servizirane-universalna-smazka-ptfe-crosser-400ml.html
Chain Lube

Спреят за вериги е синтетична смазка, прозрачна, за вътрешно и външно смазване на веригите, подложени на висока степен на стрес. Устойчив е на температури между – 40 ° C и + 200 ° C и има изключителни адхезивни свойства, устойчив е на компресия, промени поради продължително напрежение и вода. Предотвратява удължаване, триене, износване на веригата и заглушава звуците, свързани с тях. Продуктът не атакува следните пластмаси и еластомери (напр. верижни пръстени): PTFE, PE, PA, флуор, бутадин и каучуков силикон, полихлоропрен. Има ограничена устойчивост на: PE-LD, POM, PP, NBR.
Приложение:
За дългосрочно смазване на:
• вериги и проводници от всички видове
• зъбни колела и зъбчати предавки
• връзки и съединители
• сачмени ролки и лагери
• пружинни възли
Инструкции:
Третираните повърхности трябва да са чисти и сухи. Разклатете флакона и напръскайте на разстояние 15 см от повърхността. След това продуктът може да се използва и прилага дори когато детайлите, които трябва да се смазват, работят, при условие че се спазват съответните правила за безопасност.

https://velosiped.bg/servizirane-preparat-na-sintetichna-osnova-za-veriga-crosser-400ml.html
Silicone Oil

Спреят Silicon е идеален продукт за смазване в поддръжната работа. Създава хлъзгав и устойчив на плъзгане филм и добро покритие на повърхността. Устойчив на температури между -50 ° C и + 250 ° C.
Приложения:
• Защитава и поддържа гумени *, пластмасови * и метални части.
• Предотвратява чупливост, измръзване и залепване на каучукови части.
• Защитава електрическите контакти от влага.
Инструкции:
Почистете и обезмаслете частите, които трябва да
обработите. Разклатете опаковката и напръскайте на
около 25 см от повърхността.
Важно! Проверете съвместимостта на повърхността преди употреба!

https://velosiped.bg/servizirane-preparat-na-silikonova-osnova-crosser-400ml.html
Cleaner

Почиства и обезмаслява всички метални повърхности, стъкло, керамика и пластмаси. Повърхностите на термопластики като PVC, PMMA (плексиглас), полистирол и обикновени бои могат да бъдат разтворени. За разлика от обикновените разтворители, спреят Cleaner не оставя следи след изпаряване. Тубата може да се използва във всяка позиция поради специалния си клапан.
Приложения:
• върху спирачки (барабани и спирачни дискове), лагери, накладки, цилиндри, пружини и валове);
• подготовка (обезмасляване и почистване) на повърхности за други приложения.
Инструкции за употреба:
Напръскайте достатъчно върху обработваната повърхност и изчакайте да реагира. Където е необходимо, почистете с чиста кърпа. Ако е необходимо, повторете процедурата. Избягвайте контакт с пластмаса и лакирани повърхности.

https://velosiped.bg/servizirane-preparat-za-pochistvane-crosser-500ml.html
Multi-Oil

Multi-Oil е превъзходен многофункционален смазочен продукт за използване в сервизи за ремонт и поддръжка. Специалният му състав му придава много добри качества на проникване, антикорозионна защита, отстраняване и подмяна на влага и вода, смазване, обезмасляване и почистване. Multi-Oil осигурява ефективна защита срещу атмосферни влияния, като по този начин има широко приложение в поддръжката и обслужването, в автомобилите и хобитата. Multi-Oil издържа на температури между -50ºC и + 210ºC.
Приложение:
• осигурява устойчиво смазване и защитава срещу корозия
• позволява дислокация на ръждясали винтове, болтове, фитинги и клапани, разтваря ръждата и прониква през нея, премахва влагата от електрически контакти, прекъсва циркулацията на силните токове и улеснява стартирането на мокри двигатели.
• премахва скърцането от панти, водачи, лагери и при всички връзки и съединители.
• почиства металните повърхности, като оставя тънък антистатичен филм с дълго сцепление с повърхността.
Инструкции за употреба:
Разклатете опаковката преди употреба. Напръскайте равномерно от приблизително 5 см разстояние. Изчакайте да реагира 30 секунди. Нанася се по вериги, трансмисии и кабели
Внимание! Да не се нанася върху спирачни дискове!

https://velosiped.bg/servizirane-universalna-smazka-crosser-400ml.html

Оставете отговор

XHTML: Можете да използвате следните маркери: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>