Maxxis BIKE Transalp 2021 | Бойко Танчев и Влади Гюров отметнаха успешно и „кралския етап“

Когато Бойко написа след третия ден, че следващият също ще е тежък, това не беше случайно. Четвъртият етап бе определен като „кралски“ със своите 90 км дължина и 3000 м изкачване. Равносметката в края на деня за нашия отбор (Бойко Танчев и Владислав Гюров) е: запазена пета позиция в категория Masters и една позиция нагоре в общото временно класиране, т.е. закръглиха я на №20.

Ето я обобщената информация за ден 4 от Бойко:

Всичко топ и днес, караме си нашето каране, по-добре от вчера, не беше и толкова топло… Днес бяхме ракети по пътеки!

Етапа го помним с многото хубави пътеки, на всяка от които насъбирахме и изпреварвахме, където може. Голямото изкачване не беше толкова страшно, преминахме го кротко, накрая имаше и бутане…

И после от 2600 отново 1000 м вертикален дроп. Добре, че си имаме криви пътеки и сме карали по високата планина… много се забавлявахме!

Това обяснява усмивките ни на финала, освен че сме доволни, че сме добре и всичко е наред. Времето е хубаво, Италия е хубава… Продължаваме напред!

Реклама

https://bike-transalp.de/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>