Покана от велоклуб „Зарата“ за Великденски маратон 2021

Великден наближава, а с него идва време и за традиционния Великденски маратон, организиран от велоклуб Зарата в околностите на Стара Загора, който традиционно се провежда през месец април и е едно от най-популярните ХС състезания, при това с дълга история и традиции в годините назад.

СНЦ „Клуб за колоездене и туризъм Зарата“ с подкрепата на Община Стара Загора и ТД „Сърнена гора“ Ви кани на състезание по планинско колоездене и бягане „Великденски маратон 2021“

Състезанието ще се проведе на 25.04.2021 г. Старт-финалът традиционно ще бъде в парк „М. М. Кусев“ (известен още като парк „Аязмото“) на поляната западно от игрището за бадминтон. Местоположение: https://goo.gl/maps/ZuCX7gTSSTBJqx3fA 

Реклама

Великденският маратон включва две дисциплини – колоездене и бягане. За колоездачите са предвидени две трасета – по-дългото е около 45 км, а по-късото е с дължина около 21 км. GPS може да изтеглите от този адрес: https://tracksport.live/r/velikdenski-maraton-byagane-i-koloezdene-2021 (вдясно под всеки височинен профил, надписа GPX).

Може да се запишете предварително и да заплатите на следния адрес: https://tracksport.live/e/velikdenski-maraton-byagane-i-koloezdene-2021. Записване ще е възможно и на място, но само в ограничени часове и при по-висока такса за участие.

Предвидени са категории, подходящи както за любители, така и за по-опитни състезатели. Състезанието е включено и в календара на Българска федерация колоездене. Очакват ви и много награди.

За пълни подробности следете страницата на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1070662516731191/.

2 Responses to “Покана от велоклуб „Зарата“ за Великденски маратон 2021”

  1. Любомир Ботушаров

    Децата до 14 години участват в отделно състезание и не плащат такса. Поне така излиза според подробната информация тук: https://www.facebook.com/events/1070662516731191/.
    Най-добре е да се свържете с организаторите (в края на наредбата от линка има контакти) и да ги питате.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>