Звукът на скоростта | Фин Айлс кара на пълна газ в дъжда с ендуро велосипеда си

Поредният гост в поредицата на Red Bull, посветена на суровия звук от скоростта при каране на маунтин байк, е един от най-бързите спускачи на планетата, въпреки че е още съвсем млад. За канадеца Фин Айлс няма голямо значение дали е сухо или мокро, дали е с SH машината си или с лек ендуро байк, дали го снимат с камера отпред или с FPV дрон, опитващ се да го следва между дърветата (неуспешно, както ще видите!). Но има значение дали е успял да мине даден участък с максимума скорост, на която е способен, и дори споделя как постига това при тренировките си по трасетата за спускане.

Така че освен „същинската“ част от видеото, има какво да видите и научите и от допълнителните минути, заснети покрай самото правене на филма. А за да е още по-хубаво, следват и няколко хубави снимки от Red Bull Content Pool с автор Mason Mashon.

Реклама

Снимки: Mason Mashon / Red Bull Content Pool

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>