OneUp Components вече са в България чрез Bike Hive

Представяме ви една относително „млада“ марка, отскоро достъпна и на българския пазар. OneUp Components предлагат асортимент от няколко подбрани групи продукти, но всеки един от тях е най-доброто, на което са способни.

Те имат няколко уникални за пазара аксесоара, на които си заслужава да се обърне внимание – това са вградените в стержена инструменти от серията EDC, за да знаете че са винаги са на място и да не се чудите какво сте забравили да сложите в раницата или куфара. Отскоро също е налична и EDC помпа, в която може да поберете същия брой неща като в стержена на велосипеда си. Телескопичните им колчета също спечелиха одобрението на клиентите и експертите, а голям плюс при тях е наличието на сервизни комплекти и втулки, чрез които може да се променя хода им. Други качествени продукти, които предлагат OneUp, са: всички размери оси, голяма разновидност от плочи (венци), педали, лапи и кормила, ръкохватки и водачи.

За момента се работи по поръчка, като скоро се очаква повече от продуктите да бъдат налични и у нас. OneUp е марка, която е насочена главно към онлайн продажбите – всеки може да си поръча директно от тях. Това, което печелите, когато купите техните продукти от физически магазин, е гаранционно обслужване в България, безплатен монтаж, консултация и помощ, за да направите правилен избор. Разчитате на съдействие и за извънгаранционен сервиз.

За повече информация:
[email protected]
+359886092087
https://eu.oneupcomponents.com/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>