Най-доброто от Pinkbike през 2020 г.

Длъжен съм да започна с уточнението, че заглавието е крайно неточно. Pinkbike  е едно огромно и дълбоко море от информация, същински океан, така че едва ли някой, дори и редакторите на сайта, биха могли да отсеят еднозначно най-доброто от съдържанието му през отминалата година. Аз пък съвсем нямам претенции за това. Просто реших, че може да ви е любопитно да прегледате няколко обобщаващи статии, публикувани в най-голямата и влиятелна МТБ медия на границата между 2020 и 2021, защото определено има какво интересно да се види в тях.

10 от най-странните МТБ истории през 2020 г.

Трудно ми е да обобщя съдържанието на тази статия, но започвам с нея, защото е може би най-интересната от всички! Струва си да я прочетете!

https://www.pinkbike.com/news/10-of-the-wildest-and-weirdest-mountain-bike-stories-from-2020.html

Десетте най-четени статии от 2020 г.

През 2020 в Pinkbike са публикувани над 5000 статии и за всеки десетте най-добри може да са различни, но това са десетте най-преглеждани материала на „Розовото колело“:

https://www.pinkbike.com/news/pinkbikes-top-10-stories-of-2020.html

Фотографски ретроспекции за 2020 г.

За Pinkbike снимат някои от най-добрите фотографи в света, а освен това незнаен брой любители качват ежедневно безброй снимки в галериите на сайта, така че лесно може да се каже, че всяка Снимка на деня там е шедьовър. А ако човек иска да разгледа и прочете всички фотоистории, публикувани в „Розовото колело“ дори само за година, вероятно ще трябва да си вземе поне ден-два отпуск. Едно добро начало са тези няколко ретроспекции:

10 продукта, предпочитани и обичани от редакторите на Pinkbike

В няколко поредни статии Даниел Сап, Сара Мур и Майк Леви споделиха кои са продуктите, които са им направили най-добро впечатление през изминалия сезон или са им били най-полезни – велосипеди, компоненти, много екипировка и дори някои несвързани (пряко) с колоезденето стоки.

Най-добрите падания за 2020 г. от серията Friday Fails

Тази 9-минутна компилация е само за хора със здрави нерви. Честно да ви кажа, не я изгледах до края, малко мазохистично ми идва. Но пък на 2:31 от началото има и кадри от финалния скок в Боровец!

https://www.pinkbike.com/news/video-the-best-fails-of-2020-friday-fails-150.html

Етикети: ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>