50-минутен филм за сезон 2020 от Santa Cruz Syndicate

Сезон 2020 в спускането беше кратък и много сбит – 5 състезания в рамките на 4 седмици. Световното първенство в Леоганг се оказа откриващо събитие, последвано от два двойни есенни кръга в Марибор, Словения и Луса, Португалия. Затова и отборът The Syndicate реши да събере целия видеоматериал от тези събития в един филм, заснет и монтиран от Джо Боуман. Ако сте любители на спускането и състезанията, заемете удобна позиция на дивана и „профукайте“ с кеф един час, за да видите какви ги вършеха Лорис, Лука, Грег и Пийти.

А те доста добра работа свършиха за отбора на Santa Cruz! Световното първенство, може да се каже, бе най-слабото им състезание, но в невижданите условия, в които се проведе то, едва ли някой може да се похвали с предвидим резултат. Затова пък в кръговете за СК след това Лука Шоу започна да възвръща формата си, Лорис Вержие постигна две поредни победи в Марибор, Грег Минар спечели първо и второ място в Луса, а Пийти… той беше навсякъде и събираше полезна информация, раздаваше съвети и помагаше на всеки от тима с каквото може, поддържайки и настроението винаги високо.

Реклама

Благодарение на тези усилия и успехи, общото представяне на тима е повече от добро, защото Santa Cruz Syndicate завърши сезона на първо място в отборното класиране.

С този филм отборът казва и довиждане на Лорис Вержие, който поема в нова посока. Другите трима остават в тима и нямат търпение да започне сезон 2021, като се надяват той да е по-нормален от тазгодишния.

Видеото може да гледате тук: https://www.youtube.com/watch?v=J8DD844hTYU.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>