Гепард Сайкъл стана дистрибутор за България на американската компания за велочасти Box Components

София,  2020 г.  От пролетта на 2020 година  Гепард Сайкъл стана ексклузивен дистрибутор  на продуктите на американската компания Box Components.

Box Components е американски производител и дистрибутор на части за велосипеди, като офиса им се намира в Южна Калифорния. Мисията на компанията е да създава винаги „бунтарски“ продукти – и Това всъщност означава, че характерна черта на Box Components е усещането за уникален стил на всички продукти. Продуктите на компанията не само подпомагат шампионите в Световната купа, но са любима марка на всички ентусиасти и любители на карането на колело.

Box Components не напразно се гордеят с Prime 9™ Technology  – в тази серия е обърнато внимание на всеки детайл. И ако трябва да използваме обобщени концепции на представяне на продуктите на Box Components, Prime 9™ Technology обръща нещата наопаки – използването на по-малко предавки, без излишна сложност. И резултатът е налице – по-малко части, намаляване на теглото и увеличаване на надеждността. А също и съвместимост с преобладаващия брой планински велосипеди, тъй като тази серия не е обвързана с нови стандарти, принуждаващи потребителя да прави скъпи инвестиции.

Всички любители на карането на колело споделят, че дори най- взискателният и труден терен не може да компрометира платформата Prime 9™ Technology.

Ние от Гепард Сайкъл избрахме BOX Components, защото това е естествено продължение на всички наши усилия да предлагаме различни продуктови линии, като поставяме акцент върху иновативните продукти и добрите решения. Ако трябва да обобщим с няколко думи – продуктите на Box Componentes са надеждни (по-малко износване на частите), опростени (по-малко време за превключване на скоростите), ефикасни (намаляване на общото тегло на продуктите) и достъпни (не само като собствена цена, но и като съвместимост с други продукти).

Голяма част от продуктите на  Box Components са налични в нашата база в Казичене. Всички  продукти са придружени от пълна техническа информация, както и „ноухауто“ за маркетирането и сервизирането им.

Можете да ги видите в нашия сайт: https://gepard.bg/box-2-66

За повече подробности може да разгледате и сайтовете на производителя: 
https://www.prime9.com/
https://www.boxcomponents.com/


За Гепард Сайкъл:

Гепард Сайкъл е основана през 2016 г. и основната ни цел е да предлагаме велосипеди, направени точно по желание на клиентите ни.

За четири години на българския пазар сме най-бързо развиващия се вносител и дистрибутор на велосипеди, велочасти и аксесоари.

Включихме в порфолиото си повече от 20 марки –  SunRace, Manitou, SunRingle, Hayes, Reynolds, Protaper, Sturmey Archer, Skorpion, Union, SSR Pro, Selle San Remmo, Duro, MarsOne, Unior, Kench, JetSet, WheelSmith, Venzo, Joe’s No Flats и др., изградихме и собствена марка Gepard.

За допълнителна информация:
Гепард Сайкъл
+359 878 55 22 98
[email protected]

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>