DIALED | Как моторните спортове влияят на окачването при маунтин байковете

За никого не е тайна, че в областта на окачването МТБ компаниите често заимстват технологии и изпитани решения от моторните спортове. Много производители дори изтъкват това в рекламите си. Ако оставим настрана маркетинга обаче, факт е, че много от инженерите, работещи в тази област сега, в миналото са започнали и са натрупали опит в компании за автомобилно или мотоциклетно окачване.

А ако има компания, при която „под един покрив“ съжителстват и планинското колоездене, и моторните спортове, това е FOX. Историята на марката е тясно свързана с мотоциклетите, бъгитата, тунингованите пикапи и джипове и състезанията, в които участват тези машини. Затова едва ли може да се намери по-подходящ човек от Бил Браун, който ръководи екипа от инженери за велосипедно окачване, за да отговори на въпроса доколко и как велоокачването се влияе и възползва от разработките за моторни спортове. Това е темата в поредния много интересен епизод от поредицата DIALED:

Реклама
Етикети: , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>