Късометражки от SCOTT и SR Suntour

През месец юли 2020 г. Scott и SR Suntour започнаха нова поредица от късометражни видеоклипове с дължина около минута, представящи някои спонсорирани и от двете марки атлети. Засега са излезли три подобни филма, наситени с динамично каране. Действащи лица в тях са съответно Хюго Пижон, Елио Трабак и Реми Абсалон. Вижте ги!

За човек, който през по-голямата част от живота си се е състезавал в ХС дисциплините, Хюго знае как да кара впечатляващо и ендуро велосипед. Оглеждайте се за него в ендуро състезанията занапред!

Реклама

Елио Трабак е добре познат от множество видеоклипове и винаги е готов да демонстрира скорост и стил, без значение дали за една или за повече минути.

Реми Абсалон е една от иконите в ендуро карането, още от времето, когато тази дисциплина не бе превзела планинското колоездене като модна тенденция. Тук обаче той ни показва, че е-байковете могат да бъдат също толкова забавни, колкото и стандартните ендуро велосипеди. Тайната е в колоездача…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>