Три топ байк раници на немската марка Deuter

Текст: Диана Рангелова

Легендарната раница Bike 1 претърпя пълна промяна и сега е по-функционална и стилна от всякога

Deuter Bike I е първата по рода си раница, създадена специално за колоездене. Въпреки възрастта си, тя все още е една от най-популярните раници за колоездене на пазара. През последните 25 години, с популяризирането на колоездачните спортове, Bike I еволюира и стана по-лека и функционална.

В най-новото си превъплъщение от лятото на 2019 Bike I има изчистени линии и спортен вид. А що се отнася до функционалността, тази раница отново се откроява. Всички модели от серията са снабдени със системата Air Stripes. Тази система осигурява превъзходно разпределение на товара и предпазва гръбначния стълб, докато сте в активно положение за каране. Естествено, оставайки вярна на марката си Deuter, вентилацията на Bike I е първокласна, а прилягането е компактно и сигурно.

Bike I разполага и с голям джоб за инструменти с лесен достъп. Двата разтегателни странични джоба, джобът за мултитул и държач за каска, в същия цвят като основния корпус на раницата, правят тази колоездачна раница перфектен партньор за еднодневно каране по пътеките или в града.

Deuter Bike I се предлага в унисекс версии 14 и 20. SL версията на Bike I, създадена специално за женската анатомия, е с капацитет 18 литра.


Раницата Trans Alpine Pro с революционна нова гръбна система

Обновената Deuter Trans Alpine Pro дава максимума от себе си този сезон. С нов, революционен заден панел, тази раница за колоездене е още по-удобна и компактна за изключителна безопасност при каране.

Trans Alpine Pro е оборудвана с оптимизирана вентилация и перфектно прилягане, благодарение на иновативната система на гърба Airstripes Pro. Най-добрата система Airstripes до момента е създадена с революционно омекотяване от пяна и въздушни канали. Покрита с дишаща мрежеста материя, системата Airstripes Pro поддържа въздушния поток и гарантира, че раницата приляга стабилно към гърба, без значение колко предизвикателно е карането.

Раменните презрамки Active Fit не се хлъзгат и се напасват индивидуално към каращия. Перфорираните крила на кръстния колан с високо поставени точки за закрепване обгръщат сигурно колоездача за превъзходен контрол върху товара при труден и техничен терен.

Deuter Trans Alpine Pro се предлага във версия unisex 28 и версия 26 SL, създадени специално за женската анатомия.


Раницата Trans Alpine 30 е идеалният избор за многодневни велосипедни приключения. Тя създава удобно, солидно прилягане на гърба и е оборудвана с предвидливо измислени варианти за поместване на багажа.

Всички сме били там – пукането на гума е често срещано явление при по-дълги пътувания с велосипеди. Предвидливото разпределение на джобовете и отделенията на новата Trans Alpine 30 осигурява бързо и лесно фиксиране на спуканата гума. Раницата е оборудвана със специално отделение за външен достъп на помпата за велосипед и малко вътрешно отделение, предназначено за инструменти.

Допълнителен акцент е иновативното отделение за каска. То се закрепва в два специални D-образни пръстена от външната страна на раницата за лесно съхранение на каската. Страхотното в тази нова система е, че имате достъп до всички отделения на раницата.

Раницата разполага с подобрена система за вентилация на гърба, а движещите се презрамки следват всяко движение на велосипедиста. Това спомага да останат балансирани при предизвикателен терен.

https://youtu.be/1iIdbRV8ZsA

Deuter Trans Alpine се предлага във версия 24, 30 и 32 литра, а SL версията на Trans Alpine, създадена специално за женската анатомия, се предлага с обем 28 литра.


За да добавите още повече комфорт в приключенията си на две колела, открийте раниците Deuter в магазини „Стената“ Център и Младост, както и онлайн на сайта на магазина. Убедете се сами в немското качество и издръжливост!

Етикети: , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>