Още видео #17

Top 5 | Скъпи ъпгрейди, от които не се нуждаете

В този видеоклип Bike Radar разнищват темата с надгаждането на велосипеда и споделят мнение за няколко неща, при които похарчените пари може да не доведат до пропорционално подобрение и е по-разумно да спестите парите си и да ги похарчите за нещо друго.
https://youtu.be/-rJ5MdNZC0o

Soil Searching: Quiet Craftsman

Поредният видеоклип от поредицата на Specialized, посветена на хора, които изграждат и поддържат пътеки, ни отвежда в Южна Африка, където мълчаливият Хилтън Търви се вглежда внимателно в природата и естествените линии и гънки на терена, за да извае в него пътеки, които се вписват елегантно в склона и водят както до забавление, така и до единение с природата.
https://youtu.be/OZEaRtB5hzs

Baja Dust

Разказ за море, лодки, риболов и изграждане и каране на пътеки по някои девствени склонове, до които може да се достигне само по вода, в полуостров Южна Калифорния в Мексико.
https://youtu.be/uF1eQK87DD0

Follow The Fraser

Пълнометражен филм, който ни връща към корените на фрийрайда. Действието се развива по протежението на река Фрейзър в Канада, където трима известни фрийрайдъри – Кайл Норбратен, Джеймс Дорфлинг и Том ван Стийнбъргън – търсят и пробват различни линии по склоновете, оформящи речното корито.
https://youtu.be/kVtWvWCByCE

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>