JolandaLand, еп.2 – Висящ сезон

Може би си спомняте, че епизод 1 приключи с падането на Йоланда и началото на възстановяването ѝ от тежките наранявания, получени при него.

Вторият епизод проследява зимата и началото на пролетта – период, в който швейцарската крос-кънтри състезателка се завръща в родината си, за да започне постепенното си завръщане към това, което обича – първо чрез съвсем леко физическо натоварване, после чрез засилване на тренировките и така до момента, в който се качва отново на планинския си велосипед и прави първи проби по пътеките.

След всичко това Йоланда отново хваща полет към САЩ, един от последните възможни, преди „светът да затвори“ заради пандемията COVID-19. И макар че новото положение не е добро за никого, то дава шанс на Йоланда да продължи активно с тренировките, за да е отново в отлична форма за началото на сезона, когато и да е то.

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>