Най-новите модели слънчеви очила Julbo – представяне

В началото на април френската компания за очила Julbo представи първия епизод от нова видеопоредица, озаглавена „Скритата пътека“ с участието на френския ХС състезател Максим Марот, който е едно от новите попълнения сред спонсорираните от марката атлети. Видеоклипът своевременно намери място в рубриката „Видео“ на МТБ-БГ, където можете да очаквате и следващите епизоди.

Освен вдъхновяващия сериал, френският производител представи и най-новите модели в колекцията си от слънчеви очила – Rush, Fury и Stream.

Моделът Rush е идеален за любителите на колоезденето и на спортовете, съчетаващи издръжливост със скорост. Лещите са проектирани така, че да осигуряват перфектна вентилация и предотвратяване на замъгляването. Широката повърхност на лещата осигурява максимално зрително поле и перфектна защита от слънчевата светлина. Цялостното сцепление и напасване е осигурено от дръжките Flex, които са съвместими с всички видове каски. Ядрото на дръжките позволява регулиране в три посоки (странична, вертикална и по дължина) чрез зоните за регулиране при слепоочията, извивката и ушите. Подложките на носа се регулират във всяка посока, така че очилата да пасват на всеки тип форма на носа и да гарантират изключително задържане при всякакви условия. Мекият материал Grip Tech, използван в краищата на дръжките, предотвратява залепянето към косата. За любителите на фотохроматичните лещи, моделът Rush се предлага и във вариант с лещи REACTIV.
https://stenata.com/skorost/14299-slnchevi-ochila-julbo-rush.html

Широката цилиндрична леща и перфектното вентилиране, позволяващо пълна циркулация на въздуха за предотвратяване на замъгляването, превръщат модела Fury в идеален за любителите на скоростта. Широката повърхност на лещата осигурява максимално зрително поле. Очилата са леки и са проектирани така, че да паснат под всяка каска. Лекотата е осигурена от абсорбиращата напрежението вложка от еластомер, монтирана в края на дръжките. Поликарбонатните лещи Spectron осигуряват перфектна яснота пред очите, а фотохроматичните плаки се напасват според светлинните условия и гарантират изключителна защита.
https://stenata.com/skorost/14291-slnchevi-ochila-julbo-fury.html

Моделът Stream е създаден за интензивни активности навън като планинско колоездене и други екстремни спортове. Очилата осигуряват перфектна защита от слънцето, независимо от условията и мястото. Съвършеното позициониране и сцепление под каската, дори при високоскоростни дейности и неравен терен, е осигурено от 360-градусовите краища на дръжките. Гъвкава вложка в моста на носа абсорбира напрежението. Изчистеният стил на очилата не пречи на перфектната вентилация, която е вградена в рамката, за да се улесни циркулацията на въздуха и да се предотврати замъгляването. За гарантиране на по-голям комфорт и прецизна видимост очилата са налични и с фотохроматични лещи REACTIV.
https://stenata.com/skorost/12460-slnchevi-ochila-julbo-speed-stream.html

Плаките и лещите на Julbo

Широкото приложение на очилата Julbo се дължи на плаките и лещите, които известният френски производител използва за направата им. Фотохроматичните лещи Reactiv Performance 0-3, използвани при моделите Rush и Fury, имат способността да стават по-тъмни или по-светли, за да съответстват на променящата се светлина. Тези лещи се адаптират перфектно към всички светлинни условия, включително много слаба светлина, за да осигурят перфектна видимост дори при лошо време или през нощта, независимо от температурата. Коефициентът на пропускане на видима светлина на този тип лещи е 12% – 87%. Reactiv Performance 0-3 са снабдени с два слоя покритие: вътрешно – против мъгла, и външно – за отблъскване на мазнините. Тези лещи са идеалното решение за спортни модели очила.

Поликарбонатните лещи Spectron 3 CF, използвани за направата на модела Stream, са изключително леки и предлагат забележителна устойчивост на удари. Цветното огледално покритие (Color Flash) подобрява филтрацията на видимата светлина чрез прилагане на огледален ефект върху лещата. Защитата от слънцето, която осигурява Spectron 3 CF е категория 3, а коефициентът на пропускане на видима светлина е 12%. Тези лещи имат имат доста широкообхватно приложение.

Екипирайте емоцията и се забавлявайте! Вижте всички слънчеви очила от категория скорост вижте ТУК.

Етикети: , , , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>