Още видео #16

Kurt Sorge: The Ultimate BC Shred Session

МТБ фрийрайд в най-чистия му вид, на едно от местата, където се е зародил този тип каране – Британска Колумбия, Канада. Видеоклиповете на Teton Gravity Research винаги си струват гледането, а като добавим и трикратния победител в Red Bull Rampage Кърт Сорги, удоволствието става пълно!
https://youtu.be/_y5yoHq6gS8

Remember November

Коронавирусът и мерките, наложени заради него, вече ражда нова „култура“, в която спомените от хубавите дни, предхождащи пандемията, се сливат с надеждите скоро отново да се радваме на хобитата и приятелствата си. Точно такава е темата и в това видео на Кристоф Малин.
https://web.facebook.com/christoph.malin/videos/10221712453298900/

Реклама

Soil Searching: Mountain Guardian

Изграждането на нови пътеки в Япония не е лесна работа, защото трябва да се вземат всички необходими разрешителни, преди човек изобщо да започне. Този видеоклип на Specialized разказва за Ryo Hazuma, който е посветил години от живота си на това да прокарва не нови МТБ пътеки; да свързва не само точки в пространството, но и във времето, в културата и в общуването между хора и природа.
https://youtu.be/pAW4QpDcT4s

Reflecting on 2019 & Looking Forward to 2020 | UCI Downhill World Cup Right Now

Red Bull ни среща с няколко от звездите в спускането, които коментират избрани моменти то сезон 2019 или споделят как я карат в настоящата извънредна епидемична ситуация и какво очакват от 2020 г.
https://youtu.be/FdCPmRFBjps

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>