Стоян Костанев представи официално видеоканала си

Точно след Великден се появи официалната информация за едно начинание, което Стоян Костанев подготвя от доста време, а именно – поредица от видеоклипове, обединени под заглавието Kostanev P.O.MTB (да, играта на думи е многопластова!), в които той ще споделя дългогодишния си и задълбочен опит по най-различни теми. Някои от тях ще са „по-обикновени“, други ще са такива, които за много хора (включително и за мен понякога) изглеждат сложни, но Стоян ще се опита да промени това и да ги представи на разбираем език. Имам удоволствието да съм гледал една мноого малка част от подготвените материали, но дори на нейна база мога да ви гарантирам, че „влогърството“ на Костанев ще е много полезно за всички любители на планинското колоездене в България и аз лично с удоволствие ще споделям клиповете му в МТБ-БГ. Даже си мисля, че повечето от тях няма да са в рубриката „Видео“, а в по-специализираните рубрики за съвети и детайлна информация.

Стоян е добре познат в ендуро и DH средите, както и на „старите пушки“, с които е участвал в карания насам-натам из цялата страна, но все пак много от читателите на МТБ-БГ може би ще си зададат въпроса „Кое пък е това момче?“. За начало, можете да видите собственото му представяне, както и на сериите Kostanev P.O.MTB:

Ако не ви е достатъчно, прочетете и това интервю с него от 2019 г.: „МТБ визитка: Стоян Костанев“.

За да не пропускате интересните неща, които Стоян ще представя и обсъжда, абонирайте се скоропостижно за канала му в YouTube

Реклама

За всеки случай копирам и текста, с който самият Костанев представи новия си проект във Facebook:

След повече от година умуване, отлагане, премисляне и всичките му там стадии на проекто-идеята, дойде ред да и дам публичност.

Общувайки с много колоездачи от всякакви дисциплини и душевни разбирания за планинското колоездене, събрах впечатления за това с което моя опит би бил полезен, да допринесе за един по-различен поглед над нещата.

Поглед различен от бизнес вижданията, различен от този на веломеханика, различен от маркетинга и най-вече различен от към детайлност и смилаемост на информацията.

Това е кратко интро, за моята личност и местоположението ми в това хоби.

Видеата няма да имат за цел да са идеално обработени, визуално и аудио издържани, нито имат за цел реклама или каквито и да е финансови облаги. Съответно няма да имат точен период на публикуване и някаква честота. Всичко вътре е с цел, подобряване на удоволствието от това да си в гората върху велосипед.

Благодаря на всички, които услужиха с кадри, акъл за монтажа и помощ при заснемането!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>