Още видео #14

ELEMENTS film / A Spanish MTB & BMX Movie

Ако искате да погледате BMX, Dirt Jump и малко спускане, този испански филм е с айляшка атмосфера, впечатляващо каране и приключенски сюжет, доколкото става дума за пътуване от място на място с ванове и „разцъкване“ на различни локации с местните карачи.
https://youtu.be/-x1NO2GSxaM

TransHongKong с Ханс Рей и Мартин Мейс

МТБ шампионите Ханс Рей и Мартин Мейс прекарват 5 дни в Хонконг, за да изследват града и околните планини, проверявайки изградените от местните колоездачи пътеки. На всичкото отгоре пребиваването им сред внушителния архитектурен пейзаж с над 7000 небостъргача съвпада и с масовите протести и безредици там, което прави контрастите още по-силни.
https://youtu.be/-h6iwumtei8

Реклама

Jeremy Jones x Turbo Levo

Джереми Джоус е професионален сноубордист, който преди три години бива пометен от лавина и оцелява по чудо, макар и с два натрошени крака. Този видеоклип разказва за продължителното му възстановяване и завръщане към нормалния за него живот в планините, а важно място в този процес заема е-байкът му Specialized Turbo Levo.
https://youtu.be/TrBqlbaZf1Q

CRC | На гости в Adidas Five Ten

Ако обичате да надничате „зад сцената“, това видео на CRC ще ви отведе в главния офис на Adidas, за да видите някои детайли от разработката на новите модели МТБ обувки на Adidas Five Ten.
https://youtu.be/PiSrK9Z2u9k

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>