Стив Пийт и Клей Портър пуснаха за безплатно гледане Won’t Back Down

Социалната изолация на планинските колоездачи бе поне малко да бъде облекчена от Стив Пийт, Клей Портър и Джон Лоулър, които „отключиха“ безплатен достъп до биографичния филм „Won’t Back Down“ във Vimeo.

„Won’t Back Down“ проследява дългогодишната кариера на Пийти в спускането, съчетавайки архивни кадри от състезанията, снимки и близки интервюта с британския състезател, семейството му, близки приятели и съперници в СК. Няма да е преувеличено, ако кажа, че този филм проследява по-голямата част от историята на дисциплината спускане. Кулминацията е шампионската титла на Пийти в Канбера.

„За да помогнем с изолацията и да ви подтикнем да си стоите повече вкъщи, решихме да качим “Won’t Back Down “ онлайн за безплатно гледане. Това не е само моята лична история, но и подробен урок по история на тема спускане. Насладете му се и наздраве!“ – Стив Пийт.

https://vimeo.com/96626976

С дължина почти 2 часа, филмът наистина може да запълни една добра част от времето вкъщи. А ако искате, може да си припомните и интервюто с британската легенда, което взех преди няколко години, когато премиерата на „Won’t Back Down“ все още се очакваше.

Реклама