У дома със Сесил Раванел и Антоан Видал

Сесил Раванел и Антоан Видал от Commencal Enduro Team се трудят по домашните трасета и след това тренират новите линии по тях.

Споделям това видео най-вече с „образователна“ цел. Отстрани често изглежда, че професионалните МТБ състезатели просто са едни „машини“, притежаващи невероятни умения и сила, които през уикендите карат в състезанията и общо взето си „живеят живота“. Последното е вярно, но не и в „мързеливия смисъл“, който сме свикнали да влагаме в този израз. Истината е, че те са се отдали изцяло на това, което правят, и се стараят да са истински проводници на МТБ културата, без да си спестяват нищо – в свободното си време те копаят и поддържат пътеки, пробват нови линии и секции, не винаги успяват да ги минат, падат, стават, продължават и това е, което ги нарежда сред най-добрите в спорта – стремежът да правят нещата все по-добре!

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>