BIKE EXPO 2020 – за първи път в София ще има велоизложение

Както много от вас знаят, България е на едно от челните места в Европа по производство на велосипеди, но въпреки този факт, до момента в страната ни не е имало специализирано изложение за велосипеди. Това е така, защото производството е насочено основно към чужбина, а пък едно такова изложение би имало значение най-вече за вътрешния пазар. През годините неведнъж е имало идеи за подобно събитие, имало е дори щандове на една или друга марка в рамките на по-големи и по-общи изложби; имало е и различни програми на отделни търговци за пробни карания, демонстрации на нови модели и т.н. С други думи, необходимостта е налице, но реализацията сякаш изоставаше. Може би нещата ще се променят тази пролет с обявеното наскоро Bike Expo Sofia 2020, което ще се проведе от 3 до 5 април и е насочено не само към любителите на велосипедите, но и към други „алтернативни“ начини за придвижване – тротинетки, скутери и т.н.

Без съмнение успехът на едно такова начинание зависи от всички замесени – организатори, изложители и посетители. Така че ако сте в София през някой от изброените дни, отскочете до НДК и разгледайте. Аз също ще се старая да публикувам информация от организаторите, както и да разгледам на живо щандовете. Ето първи подробности за събитието:

Ново и вълнуващо изложение за велосипеди в столицата през април

Bike Expo Sofia 2020 Ви кани да се запознаете с най-новото от света на велосипедите, тротинетките, скутерите и на свързаните с тях аксесоари. От 3 до 5 април пред зала 6 – открита тераса на НДК /откъм паркинг НДК/.

Събитието има за цел да запознае посетителите си с алтернативните методи за придвижване из града, с новите „зелени” практики и да допринесе за по-здравословния живот и чист въздух в столицата.

Посетителите на Bike Expo Sofia 2020 ще могат да сверят часовниците си с новостите и иновациите в бранша, да тестват експонатите, да се срещнат лично с представители на фирмите, от които ще научат за най-важните неща при покупка на велосипеди и аксесоари. На място ще могат да сравнят и закупят желаните от тях продукти, както и да участват за наградите, които са приготвили организаторите.

Реклама

Участие в изложението ще вземат и ще представят своите експонати PEUGEOT със своят незабравим облик, BMW – идеална комбинация от стил, дизайн и иновация, европейския производител на велосипеди Макском, Е-mounting bike- Електрически маунтин байк балансиран микс за придвижване в града или безкомпромисна  офроуд машина,  E-point- ще представят бранда и моделите на Kaabo, Pulse cycle със своите доказани продукти, Гайдия ЕООД предлага литоево-йонни батерии до нужния волтаж на клиента, предлагайки всички нужни за тях части и консумативи и много други.

Bike Expo 2020 се провежда с подкрепата и съдействието на Столична община и Министерството на младежта и спорта и е включено в програмата на Столична община и „София – Европейска столица на спорта“.

МЯСТО И ПЕРИОД НА ПРОВЕЖДАНЕ:

Изложението ще се проведе от 03.04 до 05.04.2020 г. пред зала 6, открита тераса към залата/паркинг/ в НДК /Национален дворец на културата/ гр. София.

Работно време: 10.00 до 19.30

Обща изложбена площ: 1500 кв.м вътрешни и външни площи. 

FB Page

FB Event

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>