Календарът на сериите по спускане за 2020 г. вече е ясен!

Дългоочакваният календар за 2020 г.на Vivacom Downhill сериите и на BG Kids сериите вече е публикуван онлайн. Вижте кога и къде ще бъдат състезанията:

Vivacom Downhill серии

Веднага прави впечатление, че местата на Витоша и Петрич са разменени. Откриването на сезона ще е в София, закриването в „Калифорния“. Боровец също е изместен напред – през месец юни, докато Пампорово ще приеме за втори път кръг от iXS Downhill Cup от 9 до 12 юли.

Чудесно е, че Vivacom за втора поредна година е генерален спонсор на сериите, което осигурява стабилност, предвидимост и разпознаваемост на събитията.

За повече подробности следете https://www.facebook.com/bgdownhillseries/.

Реклама

BG Kids серии

В Българските детски серии по спускане има нов домакин и това е град Тетевен. Като се има предвид, че оттам са Изабела Янкова и брат ѝ Енчо, а и като познавам добре района, сигурен съм, че той има какво да предложи на подрастващите състезатели. Останалите места са добре познати и вече са се утвърдили като организатори на DH състезания за деца и младежи. Сериите ще започнат в Петрич още през април и ще завършат в Ловеч през септември.

За повече подробности следете https://www.facebook.com/BG-Kids-Series-585943571561473/.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>