Още видео #10

Превръщането на една тинейджърска мечта в реалност; Четиридневен преход във Френските Алпи с Манон Карпентър; Брандън Семенук в Япония; Седмица в пустинята с Дарън Береклот и Рики Брабек.


Dreams // A Journey with Pro Downhill Racer Mike Jones

Един малко по-различен видеоклип за превръщането на една тинейджърска мечта в реалност. Ако ме питате кое му е различното, не съм напълно сигурен – карането си е каране, но авторът сякаш е успял да придаде една по-особена атмосфера на видеото. А може и само на мен да ми влияе така. 🙂

https://youtu.be/oKlGFFFXuLc

MONT THABOR с Манон Карпентър и Емили Хоридж

Манон Карпентър приключи със състезанията преди две години, в момент, когато бе една от най-силните участнички в Световната купа. Това обаче не означава, че е спряла да търси забавления с маунтин байка си – оттогава насам британската DH звезда се насочи към приключенското АМ каране по разни приказни кътчета по света. Така е и в този кратък филм, където заедно със своята добра приятелка Емили Хоридж (която по занятие е планински веловодач) и половинките си предприемат четиридневен преход във Френските Алпи.

https://youtu.be/UhIeOwqZwak

Реклама

Lightspeed – Брандън Семенук в Япония

За любителите на зимния фрийрайд долината Хакуба и курортът Hakuba Iwatake Mountain Resort са добре познати с дълбоката си пудра. За планинските колоездачи това място е все още непознато, но не задълго, тъй като през есента на 2019 г. Брандън Семенук с екип от копачи вече оформиха първите трасета на бъдещия байкпарк там.

А след това Revel Co. (Семенук и Рупърт Уокър, но този път в компанията и на Клей Портър) заснеха поредния видео-шедьовър по все още пресните скокове и виражи.

https://youtu.be/vEmlH5DcYbI

Wide Open // Седмица в пустинята с Дарън Береклот и Рики Брабек

Поредният интересен филм, представен от Freehub Magazine. Това е разказ за пустинята и за възможностите, които тя предоставя на двамата екстремни атлети да се развихрят с велосипеди и мотори в продължение на цяла една седмица.

https://youtu.be/WUwQTlbRuPI

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>