Още видео #9

Нова доза градски изпълнения от Фабио Уибмер; Приключенско каране в Русия; Как изглежда ежедневието на Жером Клеменц; Пореден красив фрийрайд филм по скалите в Юта.


Chasing Fabio Wibmer with a Racing Drone through Germany

От това видео може да ви се завие свят – не само заради типичните градски изпълнения на Фабио Уибмер, този път в няколко германски града, но и заради динамичната гледна точка на състезателния дрон, който го следи отблизо и далеч при каскадите му.

https://youtu.be/Y-9Rc-qfoNQ

zam8 – приключенско каране на Колския полуостров

Първото, което вероятно ще се запитате, е къде е този Колски полуостров? В Русия е, по-точно в най-северната европейска част на тази огромна страна. И не си представяйте някое малко късче земя с размери 1х3 км – площта на Колския полуостров е около 100 000 кв. км, т.е. почти колкото България.
Ричард Гаспероти, чешкият фрийрайдър с име, звучащо чисто италиански, не за пръв път поема в непозната посока. Даже може да се каже, че той е възприел като свое призвание да организира каранията си в такива слабо известни и/или екзотични дестинации, а филмите му винаги дават много по-широка представа за мястото, отколкото се очаква от един байк клип. Осмият филм от поредицата zam само потвърждава това и за мен бе изключително интересен!

https://youtu.be/c5qVT00OvsY

Реклама

Live my life Jérôme Clementz, the spirit of mountain biking

Филмите на Жером Клеменц винаги са готини, защото и той е такъв – олицетворение на човек, който е не просто професионалист, но изцяло отдаден на това, което прави. А както знаете, той кара колело. И го прави доста добре! Но освен карането, френската ендуро звезда има още много работни ангажименти и се опитва да ги съчетава добре със семейния живот. Този филм ще ви покаже как го прави, защото е посветен на живота такъв, какъвто го живее мосю Клеменц.

https://youtu.be/fWiECDFqCO8

DJ Brandt – Freedom 35

Поредният красив фрийрайд филм по скалите в Юта, този път представен от Commencal и с DJ Brandt пред камерата.

https://youtu.be/MKz0oci2cWE

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>