Още видео #8

Празничните дни са най-подходящи за такава силна селекция от клипове, защото всеки от тях заслужава да му отдели човек няколко минути – от екзотичните карания на Роб Уорнър през красивите и мотивиращи клипове на Orbea и Freehub Magazine до репортажа от уникалното многодневно ендуро състезание Trans Nomad.


Шест невероятни места за каране на маунтин байк с Роб Уорнър

Всеизвестният коментатор на състезанията от Световната купа Роб Уорнър (който, ако случайно сте забравили, е и бивш състезател по спускане), през 2019 г. започна една поредица от видеоклипове, представяща различни (и често екзотични) дестинации за каране по всички краища на света, а това видео е нещо като обобщение на първите няколко епизода.

https://youtu.be/cp2Ew3fBRPo

Winter, Finally

С настъпването на зимата някои се прехвърлят към зимните спортове, други се завиват старателно през глава и чакат студените дни да отминат, но за заклетите велоприключенци това е един от най-добрите сезони за каране. Природата поставя ред нови предизвикателства, пътеките често изглеждат различни и непредсказуеми, затова пък в планините хората са по-малко и е по-спокойно дори и по иначе оживени маршрути. Orbea посрещат зимата с този великолепен филм, реализиран съвместно с Shimano.

https://youtu.be/t8ezfVXTZOE

Реклама

Home on the Rock // Newfoundland Nostalgia with Matt Beer

Поредния красив филм, представен от Freehub Magazine, който акцентира върху домашните пътеки, приятелството, местните общности и по-конкретно върху всичко това в Нюфаундленд.

https://youtu.be/TShMgp2976w

Trans Nomad 2019

Още един филм от Orbea, този път посветен на едно от най-интересните ендуро състезания в света. Представете си няколко поредни дни, на различни места, в ендуро формат – това е Trans Nomad. Състезателят на Orbea Вид Першак спечели тазгодишното издание, така че не случайно е главен герой във видеото.

https://youtu.be/KNmMwRvYMPo

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>