Посрещнете празниците с намаления от Scott Bulgaria

Маунтин байкът е хубав подарък при всякакъв повод, включително и за Коледа. Scott България знаят това и са подбрали два велосипеда, които са със специална коледна отстъпка (25% намаление) от 23 до 31 декември 2019 г. И ако недоверчиво клатите глави и си мислите, че поредният търговец се опитва да „изчисти“ поредните залежали продукти, то ситуацията е напълно различна – става дума за напълно актуални байкове, модел 2020 г. Единият е за него, другият е за нея…

Scott Genius 960 2020

Всичко, което обичате в модела Genius, но на по-достъпна цена – това е Genius 960! Както и другите байкове от тази серия, той е изключително универсален велосипед – можете да го ползвате за всичко от леки разходки по пресечен терен до целодневни преходи в дивотията, безкрайни спускания в байкпарковете или надпревара с часовника в ендуро състезанията. Алуминиевата рамка е една от основните причини за по-ниската цена и малко по-високото тегло, макар че 14.7 кг в наши дни е съвсем прилично дори и за по-скъпи байкове от този тип. Важното е, че Genius 960 е безкомпромисен по отношение на най-важните неща – модерната геометрия на рамката; отлично проектираното окачване със 150 мм ход, допълнено от дистанционната команда TwinLoc, която позволява едновременно да заключите и вилката, и задния амортисьор; съвместимост с всички актуални стандарти, технологии и компоненти.

– Genius Alloy SL Frame със заден амортисьор X-Fusion NUDE Trunnion;

– Вилка Marzocchi Z2 Air 150 мм;

– SRAM SX Eagle 12 Speed;

– Дискови спирачки Shimano;

– Капли Syncros X-30 TR;

– 29-цолови колела с големи 2.6-инчови гуми Maxxis – повишават комфорта и контрола по време на каране;

– Периферни компоненти Syncros, включително регулируем кол за седалка.

Цена: 4 890.00 лв. 3 667.50 лв.

https://scott.bg/en/bikes/12054-scott-genius-960-bike-2020.html


Scott Contessa Scale 930 2020

Дамите винаги заслужават най-доброто, особено когато става дума за нов байк под елхата. Затова Scott Contessa Scale използва супер лека карбонова рамка HMF, върху чиято основа е изграден един лек, модерен и способен ХС велосипед, готов както за участие в състезания, така и за всякакви други карания, наблягащи на по-дългите дистанции и изкачванията със собствени сили. С тегло 12.3 кг и геометрия, оптимизирана за женското тяло, всяка запалена колоездачка може да намери в Scott Contessa Scale средството, с което да кара повече, по-бързо и по-приятно по пътеките.

– Вилка RockShox Judy 100 мм с команда за заключване от кормилото RideLoc 2-Position

– SRAM SX Eagle 12 Speed

– Дискови спирачки Shimano

– Капли Syncros X-25

– Гуми WTB Ranger

– Периферни компоненти Syncros

Цена: 3 150.00 лв. 2 362.50 лв.

https://scott.bg/en/bikes/12059-scott-contessa-scale-930-bike-2020.html


И още…

Горните два велосипеда са специалните коледни предложения от Scott България, но за да не свеждате избора си само до тях, посетете някой от двата магазина или разгледайте онлайн на адрес https://scott.bg/, защото може да намерите още много идеи за подаръци под коледната елха.

А ако търсите винаги най-добрата сделка, обърнете внимание, че в момента текат и следните промоции:

Всички стари модели на Cannondale, налични в магазините, са с отстъпка 60%!

Всички ски и ски-обувки Scott са с намаление 50%!

https://scott.bg/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>