Тито Томаси | Las Americas в пет епизода

Тито Томаси е човек, който наистина вдъхновява със своите приключения по всички краища на света, реализирани с малък бюджет, но с голямо сърце. Няма да забравя участието му в Дните на предизвикателствата, където той представи няколко свои филма – и преди това бях чувал името му, но оттогава следя с интерес всичко ново, което успява да създаде.

През 2019 г. Тито пристъпи към реализацията на един от най-амбициозните си проекти до момента – дълго пътешествие с кемпер и велосипед из Северноамериканския континент. Ако не се лъжа, той и в момента е все още там и продължава да пуска клипове, посветени на отделни места, където кара или се забавлява по други начини. Тук обаче ще представя първата част от това грандиозно пътуване, при това разделена в цели пет епизода – настанете се удобно и гледайте, защото има какво да се види!

Епизод 1 | Калифорния и Мексико

Епизод 2 | Мексико

Епизод 3 | Мексико Алто

Реклама

Епизод 4 | От Калифорния до Канада

Епизод 5 | Канада – най-добрите пътеки?

Ето и още няколко клипа, които са част от същото пътешествие, но не са официални епизоди от поредицата Las Americas:

https://www.youtube.com/watch?v=pHuB5_XSfO0 (Crested Butte)

https://www.youtube.com/watch?v=hl70MQCwsYg (Моаб)

https://www.youtube.com/watch?v=asnk9rDpMJA (Седона и „Бялата линия“)

Повече за Тито и нещата, които прави, можете да научите в сайта му: http://titotomasi.fr/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>