Martobas project | Home Mountain Bike Cup 2019

Като за финален кръг от Българските серии по спускане за 2019 г. Марто е подготвил и по-дълъг видеоклип за витошкото състезание Home Mountain Bike Cup. Вижте го заедно с коментара на автора под него:

От старта до финала с екипировка от https://www.freeride.bg/

Всичко започна на Витоша преди 9 месеца и приключи отново тук!

Martobas project беше на всички състезания и успя да улови и да ви покаже красотата на този невероятен и забавно-екстремен спорт.

Витоша, Пампорово, Петрич, Добрич, отново Пампорово, Бургас, Ботевград, Ловеч, Боровец, Чепеларе и обратно на Витоша.

Пътят, който извървяхме беше дълъг, прашен, дъждовен, заледен, слънчев и изпълнен с препятствия. Заедно се спуснахме по него – падахме, ставахме, крещяхме, усмихвахме се, плачехме, но стигнахме до финала заедно. Заедно творихме Българските серии по спускане, преплитайки цветни и мрачни цветове, но създадохме един наистина добър шедьовър. Заедно побеждавахме и заедно губехме. Събирахме се и се разделяхме до следващата дестинация.

Благодаря на всички, които по един или друг начин ме подкрепиха. Благодаря Ви за тези невероятни 9 месеца, в които бяхме рамо до рамо, от град на град, трасе по трасе, в добро и зло, докато финалът на Home Mountain Bike Cup не ни раздели! Голяма работа сте, ей!

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>