Калници SKS – останете сухи на пътя и извън него!

Есента е тук и засега и топла и суха, но неминуемо ще дойдат и по-хладните дни, с повече дъждове и кал по пътеките. Независимо дали ползвате велосипеда си в града или планината, германският производител SKS има десетилетия опит в проектирането и производството на полезни велоаксесоари, като калниците винаги са заемали съществено място в каталога им.

В последните години компанията създаде много нови модели, съобразени както с модерните тенденции при маунтин байковете и другите типове велосипеди, така и с новите материали и технологии, достъпни за производителите. Като представител на марката за България, Velosiped.bg предлага на своите клиенти много от тези нови продукти, както и класически, изпитани във времето модели на SKS.

Намерете подходящия за Вас и Вашия велосипед калник тук: https://velosiped.bg/pazaruvaj-po-kategorija/velokljuchalki-velokompjutri-svetlini-kalnici/kalnici.html


Ето и няколко бързи акцента:

SKS FLAP GUARD

Супер лек (45 грама) и дискретен калник за планински велосипеди. Защитава лицето ви от кал и вода. Изработен от еластичен и здрав материал, той е подходящ за всякакви размери колела – 26″, 27,5″ и 29″. FLAP GUARD се закрепва бързо и лесно на вилката, възможно е и на други места по велосипеда (например при задното окачване). Освен всичко друго, и на много добра цена – 14.10 лв.

https://velosiped.bg/kalnik-sks-flap-guard-cheren.html

BEAVERTAIL

Универсален комплект преден и заден калници, подходящ за градски, туристически и планински велосипеди. Добро покритие на гумите, подходящ за 26″/ 27,5″/ 28″ с широчина до 54 мм. Закрепва се сигурно и стабилно със здрави стоманени конзоли. Цена: 28.90 лв.

https://velosiped.bg/kalnik-beavertail-sks-cherni.html

SKS ROWDY

Комплект преден и заден калници за детски планински велосипед. Уникалният дизайн Multi-Adjust позволява монтирането на почти всеки тип рамка. Много сигурен, бърз и лесен монтаж. Размери на колелата: 20″/ 21″/ 22″/ 23″/ 24″.

https://velosiped.bg/kalnik-sks-rowdy-cheren.html

SKS HIGHTREK

Комплект калници за велосипед за гуми с диаметър 26″. Включва универсално закрепване и скоба за рамки, за тръби с диаметър от 28 до 35 мм. Осигурява добро покритие на гумите за максимална защита на колоездача.

https://velosiped.bg/kalnik-sks-hightrek-cheren.html

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>