Велорали DRAG Черни връх 2019 | Видео от Борис Първанов

Тъй като нямаше как да се раздвоя и да присъствам на повече от едно събитие, а в последния уикенд на септември имаше поне три, мога единствено да се радвам, че хора като Борис Първанов споделят преживяното и видяното по трасетата – в случая във витошкото велорали от Бояна до Черни връх и обратно, организирано от Drag.

Както се вижда и във видеото, тази година трасето отново бе променено малко преди деня на състезанието, тъй като организаторите не получиха разрешение маршрутът да премине по билото на планината през Конярника и към хижа „Кумата“, така че състезателите трябваше да се спускат обратно по черния път от Черни връх, което за никого не е добър вариант – нито за участниците, нито за организаторите, нито за пешеходните туристи. Тази промяна, наред със съвпадението с други популярни събития (24-часовия маратон и велорали „Средна гора“) допринесе за по-малък брой участници от обикновено, но пък те бяха възнаградени с хубаво, почти лятно време и перфектни условия за каране.

Класиране: https://www.mtb-bg.com/index.php/events/events-2019/7766-events-bg-2019-velorally-cherni-vrah-results

Събитие във Facebook: https://www.facebook.com/events/1099841833519381/

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>