Нови седалки и ръкохватки Crosser във Velosiped.bg

Онлайн магазинът Velosiped.bg целогодишно се стреми да допълва асортимента си – както по отношение на вече доказани продукти, така и с добавяне на нови.

Ръкохватките HL-G201 в нови цветове

Може би си спомняте, че за тези ръкохватки имаше статия с преки впечатления в рубриката „Изпробвано“. Когато я публикувахме обаче, наличностите вече бяха изчерпани и това не е учудващо, като се има предвид, че за 12.70 лв. човек получава един отличен продукт, който макар и подценяван, може значително да подобри усещането и контрола в кормилната област. Още в онази статия съобщихме, че се очаква през лятото тези ръкохватки да се предлагат в нови разцветки и още по-голямо многообразие. Е, това вече е факт: https://velosiped.bg/blog/post/r-kohvatki-crosser-hl-g201-v-novi-cvetovi-varianti.html

Както виждате, в какъвто и цвят да е декориран велосипедът ви или неговите периферни компоненти, лесно можете да откриете сред горните варианти такъв, който да удовлетвори дизайнерските ви нагласи. А за останалите неща (които не са по-малко важни), се грижат характеристиките на продукта – сигурният монтаж е гарантиран чрез две притягащи гривни с качествени болтчета; добрият захват идва както от простичката, но ефективна „шарка“ на ръкохватките, така и от това, че зоната за хващане е по-тънка от двата края, които служат като опора и ограничители за изместване на ръката. Ако все още карате с ръкохватки, които не се притягат, няма какво да го мислите – избирайте си цвят и поръчвайте!

Нови модели седалки Crosser

Velosiped.bg постоянно увеличава и разнообразието то седалки с българската марка Crosser. Новите модели ще ви очароват със страхотен дизайн и издръжливост и с отлично съотношение между цена и качество.  В търсене на оптималния продукт, велоседалките CROSSER покриват всички категории MTB, TREKKING, CITY & URBAN, KIDS & JUNIOR и LADIES. Вижте най-новите продукти в тази категория тук: https://velosiped.bg/blog/post/novi-modeli-velo-sedalki-crosser.html.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>