Tестрайд на планински велосипеди DRAG на 7, 8, 9, 10 август в Банско

Тестрайд на планински велосипеди DRAG ще се проведе на 7, 8, 9, 10 август от 10:00 часа в Банско! Заповядайте в сряда, четвъртък, петък и събота при шатрата на DRAG на поляната на гърба на хотел „Кемпински Гранд Арена Банско” (началото на Кабинковия лифт). Там ще имате шанса да изпробвате възможностите на Drag Shift TrailHardy TE и Ronin Prototype, както и на най-новите е-байкове на DRAG: ION и Escape, които ще ви понесат нагоре по пистата!

Дата и час: 7, 8, 9, 10 август, 2019 г. от 10.00 до 18:00 часа
Място: Поляната на гърба на хотел „Кемпински Гранд Арена Банско” (началото на Кабинковия лифт)

Нашето предложение:

Предлагаме ви шанс да изпробвате новите електрически велосипеди на DRAG. Независимо дали вече познавате ползите от е-байковете, или ще го направите на тест райда, ние ви даваме възможност да закупите избран от вас модел с отстъпка.

Вземете Вашия електрически велосипед DRAG до 18 август и се възползвайте от 10% отстъпка от цената – както във физическите магазини на Drag Zone, така и в онлайн магазина.

Електрическите велосипеди, които ще тестваме:

Всички електрически модели велосипеди на DRAG са окомплектовани със Shimano STEPS системи за асистиращо задвижване. 250-ватовият електрически двигател е разположен в областта на курбелите/средното движение и работи само когато е необходимо. С Shimano STEPS без усилие може да поддържате скорост до 25 км/ч дори при интензивно изкачване, а литиево-йонната батерия ще Ви осигури часове каране преди следващото зареждане.

ION Trail PRO DI2

Escape ADVANCED

Планинските велосипеди, които ще тестваме.

Shift Trail

Hardy TE

RONIN PROTOTYPE